top of page
  • Foto del escritorForncancorominas

UN CROISSANT FARCIT QUE VOLDRÀS REPETIR

La recepta d’aquest mes és una mica diferent, perquè l’ingredient principal no és el pa, sinó que són els croissants! El que la converteix en una recepta ideal per esmorzar, per berenar o per fer perdre la gana entre hores. 


Els croissants són com un llenç en blanc, igual que el pa, però dolç. D’igual forma que agafem una llesca de pa o obrim un tal de barra per posar-hi una combinació d’ingredients que ens agradi, podem fer el mateix amb un croissant. 


Però, si no sabeu ben bé com fer-ho… Us portem una combinació d’ingredients que ens ha encantat! Senzilla però alhora deliciosa. Preparats?


CROISSANT FARCIT DE PERNIL, FORMATGE I CIREROLS 

Un clàssic que no pot fallar és el pernil dolç amb el formatge. Però per donar-hi un toc més especial, hi afegirem tomàquets cirerols i una mica d’orenga. 


Així doncs, els ingredients estan clars: 

  • Un croissant gran o petit, com preferiu! 

  • Pernil dolç 

  • El formatge que més us agradi, tot i que s’ha de fondre quan s’escalfa 

  • Cirerols 

  • Orenga 


Els passos són tan senzills com els seus ingredients. Obrim el croissant, posem primer el pernil dolç sobre la base, després el formatge, uns talls de tomàquet i el toc final d’orenga. El tanquem i cap al forn fins que el formatge es desfaci! 


Aquesta recepta és totalment personalitzable, podeu afegir i treure els ingredients que vulgueu i fer combinacions del més originals. Com per exemple alvocat amb un ou bullit, crema de cacau amb plàtan o fins i tot, uns ous remenats. 


Com sempre, si proveu de fer aquesta recepta, no oblideu enviar-nos una foto a les nostres xarxes socials! I ens veiem la setmana vinent amb una nova especialitat! 

8 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page